sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Keittiön kaapisto

Ihan ensimmäiseksi täytyy iloita, että blogillani on jo 10 lukijaa! :) Tervetuloa kaikille uusille, toivottavasti seuraatte mielenkiinnolla ja viihdytte blogin parissa. Ja kommentit ovat aina tervetulleita :)

Työn alla on ollut keittiön kaapisto, huh mikä työ siinä onkaan ollut :D Kävin Kampin Hobby Pointissa ja löysin sieltä balsaa. Mietin pitkään että mistä niitä keittiön kaappeja alan rakentaa, balsa ja Bilteman tikut osoittautuivat lyömättömäksi yhdistelmäksi. Tässä kuvia:

Yläkaappi

Keskeneräinen alakaappi

Valmistin kaapit siis 1,5mm balsalevystä sekä Bilteman sytykkeistä. Liimana Tacky Glue ja väri valkoista akryylimaalia. Yläkaapin pikkuhylly on jätskitikusta. Alakaappi on tosiaan vielä hieman kesken, lavuaarin alle tulee avautuva kaapinovi ja tyhjään koloon on tulossa uuni ja hella, kunhan keksin mistä ne teen.. :)
Ensiksi ajattelin että teen hellan pahvista ja printtaan siihen kuvan uunista. Mutta kun kerran pienenpienet laatikotkin avautuvat, ja viereen tulee "toimiva" ovi, niin tottakai uunissakin pitää olla avautuva luukku. Nyt vaan aivonystyrät toimintaan, kuinka sen toteutan. Lavuaari on tehty pahvista ja päällystetty foliolla. Laatikoiden tekemisessä kului eniten aikaa, oli kyllä millintarkkaa puuhaa saada jokainen laatikko sopivan kokoiseksi. Huh...!

Kokonaisuus 

Hiukan vinot laatikot kiinni

Seuraavaksi pitäisi saada keittiön remontti valmiiksi, lattiat, tapetit, listat jne. jotta pääsee asentamaan uutta kaapistoa paikoilleen :) Suunnittelin kokonaisuuteen vielä pientä saarreketta (mikäli sellainen mahtuu keittiöön ruokapöydän ja kaapin lisäksi) sekä astiakaappia. Jostain pitäisi keksiä vielä jääkaappikin... Kyllä tässä hommaa riittää, joten ei muuta kuin töihin -> :)

-Milla-

Ps. Unohdin hehkuttaa, kuinka superhieno kauppa tuo Hobby Point on, arkartelijan ja käsillä tekijän unelma kolmessa kerroksessa! Nukkekotiharrastajien kannattaa ehdottomasti käydä tuolla, mikäli Helsingissä sattuu asioimaan. Kannattaa varautua myös lompakon huomattavaan kevenemiseen, vaikka hinnat ovatkin edullisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti