sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Näperrystä II

Täälläkin aiemmin nähty Minimaailmasta ostettu arkku saa uutta ilmettä. Päätin vihdoin minkälaisen siitä haluan. Kannellinen laatikko oli pintakäsittelemätön puuvalmis huonekalu. Maalasin mustalla akryylimaalilla, piirsin ja leikkelin itse kukkakuvioisen sapluunan ja töpöttelin värit sienellä. Sama kuvio molemmissa päädyissä. Kanteen teen vielä nahkaiset saranat jotta siitä tulee arkku. En ole vielä päättänyt teenkö koristekuviota myös pitkälle sivulle tai kanteen, vaiko molempiin. Tästä tulee olohuoneeseen sohvapöytä, joten jos tuohon laittaa esim. jonkun pöytäliinan ja kukkamaljakon päälle, niin ilme varmaankin piristyy tarpeeksi eikä enempää koristeluja tarvita.


Olkkarin tuleva värimaailma onkin siis selvillä, mustaa, vihreää, valkoista ja hiukan punaista. Odotan innolla itse että pääsee näkemään ensimmäisen "valmiin" huoneen kokonaisuuden, todennäköisesti se tulee olemaan olohuone.

Tässä vielä kaikki tämänpäiväiset väkerrykset:


Tein virkkamaani isoäidinneliötä varten tyynyn, jotta saan kiinnitettyä virkkauksen koristeeksi siihen. Tyynyn puuvillakangas on mallitilkusta, sisällä vaahtomuovia. Kuvassa myös valmistunut, hyvin yksinkertainen pieni peitto, maalattu arkku sekä kolmannen yrityksen jälkeen parhaiten onnistunut pieni vispilä. :) Keittiössä on menossa tapetointi ja kärsivällisyyttä vaativa lattialautojen sahaus...

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti