maanantai 12. marraskuuta 2012

Pientä kivaa

Löysin Helsingin Kampista arkarteluliike Askarellista pienen pieniä kukkaruukkuja, ovat juuri sopivan kokoisia minitalooni. Tietenkin piti tehdä kukkia ruukkuun:

Pikku pelargonia

Tein kukat Maria Malmströmin ohjeella. Tuli niin söpöt että näitä täytyy tehdä lisää eri väreissä :)

Marian blogissa oli myös arvonta, jossa palkintoina oli miniversiot kirjasta Nukkekoti Väinölän tapaan. Arpaonni osui kohdalleni pikkukirjan muodossa.

Marian minikirja

Se on ihmeellistä, miten kirjaimellisesti hyvin pienistä asioista voi ilahtua niin suuresti. :) Palkintopaketissa oli myös pientä ekstraa, ja muutakin täydennystä keittiön ruokatarvikkeisiin hommasin nukkekotikirppikseltä:

Lakritsipurkki ja Ryhti-näkkileipää Marialta sekä Muumi-teetä kirppikseltä

Hobby Pointista aiemmin ostamastani peililevystä kokeilin pienen palasen korupohjaan, hyvin heijastava peili tuli:

Kännykän kamera heijastuu hyvin

Ehdin jo hätäpäissäni sottaamaan peilin liimalla, onneksi näitä korupohjia on lisää ja peililevyä riittää, siitä voi myös vapaasti leikata peilejä mihin tahansa keksiikään. Yllätyin positiivisesti miten aidolta lopputulos näyttää.

Lattialautojen sahaaminen on pahasti vaiheessa. Aiemmin sahasin parvekkeella, mutta nyt kun talvi tekee tuloaan hieman liiankin vauhdikkaasti, on sahaaminen jäänyt kun ei kestä parvekkeella kauaa olla ilman ulkovaatteita. :P Täytynee siirtää sahaushommat kylppäriin, jos saisi siellä pidettyä purut aisoissa... Tätä pikkutavaraa syntyy ihan mukavaan tahtiin sillä välin, aina kun jostain aikaa riittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti