sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulu tulee..

Tervetuloa kaikki uudet lukijat! :) Mukava huomata, että lukijajoukko kasvaa.
Joulukuu tulla tupsahti ja sen myötä tuli kiire luoda minitaloon hiukan joulutunnelmaa. Tein joulukuusen kartongista, jonka päälle liimasin langanpätkiä ja jalan tein puuhelmistä. Tässä kuvia:

Lankakuusi

Puuhelmistä kasattu kuusenjalka

Liimauksessa..

Kuusi tarvitsee tietysti myös koristelua, nauhan tein lasi- ja muovhelmistä, tähti hopeatussilla väritettyä rautalankaa ja lasihelmiä:

Kuusennauha valmistumassa

Latvatähti

Koristeltu kuusi tarvitsee alleen vielä pienen lahjapaketin:

Mitähän paketti sisältää? :)

Koko komeus olohuoneen nurkassa:


Oikeastaan lahjapaketista tulikin aika iso, täytyy tehdä kaveriksi vielä muutama pienempi, ja lisää koristeita kuuseen. Nauhaa en ole vielä kiinnittänyt kuuseen, täytyy miettiä miten sen saa pysymään ilman liimausta, jos nauhan haluaakin vaihtaa. 

Lopuksi vielä pieni mainos, löysin Tiimarista lähes täydellisen akryylimaalipaketin, tuubit ovat sopivan pieniä nukkekotiaskarteluun ja väriskaala on riittävä ainakin minulle. Hintakaan ei päätä huimaa, 9,90€.Hyvää joulunodotusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ai, huomasin tässä juuri että taitaa nukketaloni kuusesta puuttua latvatähti!! Huh ;) Jännä tapetti huoneessa. Oikein hyvää jhoulunodotusta toivottelee Kuuralehdon väki

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea joulukuuseksi. Kiitos akryylimaalivinkistä. Täytyy kai suunnistaa Tiimariin huomenna.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :) Olohuoneen tapetti on skräppäyskartonkia. Ja kävi tuuri kun sattui lankakorista löytymään juuri oikeanlaista vihreää lankaa. Kuusi oli helppo tehdä.

  VastaaPoista
 4. Niin hieno tuo lankakuusi!!! Mun kuusi havuköynnöksestä tehty, mutta vähän suuri ja kömpelö siitä tuli.

  http://miniescape.blogspot.fi

  VastaaPoista