sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joululahja itselle

Olen useasti käynyt Doloreksen verkkokaupassa ihastelemassa tuotteita, mutta kuten monissa muissakin nukkekoti-verkkokaupoissa, myytävät kalusteet ovat sitä 1:12 kokoluokkaa, liian isoja :/ Nyt kuitenkin löysin pientä kivaa Dolorekselta, kun esineiden mittasuhteet eivät ole minulle niin pilkun tarkkoja, eivät näytä 1:18 ympäristössä niin suhteettoman suurilta kuin huonekalut.
Olen vieläkin sillä kannalla, että teen taloon itse kaiken mitä vain osaan ja niin paljon kuin pystyn, enkä osta valmiina kuin äärimmäisiä ihanuuksia joihin omat taidot eivät riitä. Kuitenkin esim. Nukkekotikirppiksellä facebookissa on niin taitavia tekijöitä, että sieltä tulee osteltua kaikkea pientä.. :) Kuten myös nyt tuolta Dolorekselta, verkkokauppashoppailu on vaan tehty niiiiin helpoksi. Oikeutin tämänkin ostelun sillä, että en osaa millään valmistaa esim. pulloja itse, ja kun on kerran joulukin... :) Tulevat keittiön hyllyt tarvitsevat joka tapauksessa täydennystä. Tähän harrastukseen saa rahaa kulumaan juuri niin paljon kuin itse haluaa! :D

Kaunis monivärinen lanka minineuleisiin

Erilaisia pulloja

Konjakkia

Viskiä

Kultaiset hanat

Yllätyksekseni Doloresilta tulleessa paketissa oli muutakin kuin mitä olin tilannut. Kolme pientä irtopulloa, kaksi vihreää ja yksi punainen, olkoon vaikka sitten viini- tai mehupulloja. Sekä ihan pieniä joulupukkikiiltokuvia. Ihana yllätys :)

Jouluinen yllätys

Nyt on itselle annettu pieni joululahja, innolla odottelemaan huomista jouluaattoa, olenkohan ollut tänä vuonna kiltti..? :)
<3 Mukavaa ja tunnelmallista joulua kaikille! <32 kommenttia: