perjantai 28. joulukuuta 2012

Lahja, joka teki iloiseksi. :)

Olen ollut tänä vuonna kiltti, joulupukki toi juuri sitä, mitä olin vailla. :)
Sain paketillisen valaisimia, sekä nukketalon sähkömuuntajan. <3 Talo "herää henkiin" ihan eri tavalla valaistuna. Tämä motivoi edistymään remontin kanssa, jotta pääsee asettelemaan lamppuja huoneisiin.

Lundby-valaisimet

Muuntajasta ei nyt tullut kuvaa, otos hävisi jonnekin kun siirtelin kuvia koneelle.. :P

Jotain pientä olen yrittänyt saada aikaiseksi, vaikka nyt päivänvalon puutteessa miniharrastus on jäänyt hieman taka-alalle. Työn alla on nyt kuitenkin keittiön kalustus, tarkemmin ruokapäydän tuolit. Sain taas selkeän vision, minkälaiset tuolit keittiöön haluan, mutta toteutus on taas ihan eri luokkaa.. :/ Taidot kun eivät vaan riitä.

Tuolikokeilu

Tuoli jäi hieman vajaamittaiseksi, laskin että korkeus saisi olla 5cm ja tällä on korkeutta 4,2cm.

Tarkoituksena oli tehdä modernit tuolit, materiaaleina pahvi ja rautalanka. Pahvin olen maalannut akryylimaalilla. Tuo rautalangan vääntely on kyllä hankalaa, vaikeinta on saada linjat pysymään suorina. Se, mikä tässä mallituolissa häiritsee eniten, on heppoinen rakenne ja se, että tuoleja pitäisi tehdä neljä, enkä varmasti saa niistä saman näköisiä. Kaikki tuolit repsottaisivat todennäköisesti eri suuntiin... Hermot ovat koetuksella rautalankahommissa. Se mihin olen tyytyväinen, on maali. Väri on juuri oikea ja käy sävy-sävyyn keittiön lattia- ja kattolistojen kanssa. :) Nyt kun keksisi parhaan tavan toteuttaa tuolit.. Ideoita?

Huteran näköistä..2 kommenttia:

 1. Onpa hyvänoloinen valopaketti! Itse oon törmänny marketeissa vaan sellaisiin, missä on pari lamppua per pakkaus. Tuollahan saisi valaistua jo koko talon :)

  Ilahduin löytäessäni taas lundby-aiheisen blogin. Tapettikuvasta päätellen remppaamme sitä paitsi täsmälleen samanlaista taloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuosta riittää kaikkiin huoneisiin valoa :) Lundby-valaisimet ovat todella kiven alla. Ja kiva että blogi ilahduttaa.

   Poista