lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pieni pala kevättä

Mini-intoa riittäisi, mutta aikaa ja energiaa kuitenkaan ei. Pää pursuaa ideoita, mutta toteutuksen kanssa on hankaluuksia.. Kevään saapuessa halusin tehdä taloon kukkia, mutta se ei osoittautunutkaan ihan niin helpoksi kuin ajattelin. Yhden kukkasen sain aikaiseksi, sekään ei ole minkään aidon kukan miniatyyriversio. Ehkä lähinnä gerberaa ajattelin, tulos oli kuitenkin jotain muuta. Kukan ohessa valmistui pari pirteää kannua ja kahvipurkki. Todella pientä siis... :P

Valmistusvaihe, lakat ja liimat kuivuu..

Valmistunut kukka purkissaan

Pientä piristystä pahasti keskeneräiseen keittiöön


Jospa "joku" saisi virikkeitä ja ideoita näistä.. Näitä selaillaan myös 1:1 koossa :)

Ikean kuvastot ruusuisessa laatikossaan olohuoneessa

Näissä minihommissa olen huomannut, että koolla on väliä :D eli siis mittakaavalla. Tarvikkeita ja kalusteita saa vaikka minkälaista, usein valitettavasti vain 1:12-koossa. 
Ajatuksissa on alkanut pyörimään toinen talo tuolla mittakaavalla. Toisen kiinteistön hankintaa jarruttaa kuitenkin tilanpuute, ja se, että ensimmäinenkin taloni on vielä niin pahasti vaiheessa, ajanpuutteesta puhumattakaan. Entäpä jos taloja olisikin kaksi...? Toiseen tönöön voisi luoda täysin erilaisen maailman tyyliltään ja väreiltään. Ajatus houkuttaa, mutta jääköön se nyt vielä toistaiseksi ajatuksen tasolle... :) 
Jospa saapuva kevät ja aurinko antaisi energiaa rempata tätä ensimmäistä minitaloa ahkerammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti