lauantai 11. tammikuuta 2014

Valoa pimeyteen

Vihdoin ja viimein uskalsin laittaa lamppuja kattoon ja kokeilla 80-lukulaisen talon sähköjen toimivuutta. Pelkäsin että koko talo räjähtää tai syttyy palamaan. Onneksi näin ei käynyt, vaikka uusien lamppujen pistokkeita saikin hieman kovakouraisesti tunkea seinissä oleviin liitäntöihin. Minitalossa on siis valot!! :D


Toimivat sähköt! Eikä mikään syttynyt palamaan :D
Kylppäriremontti ei ole vielä edes alkanut, joten siellä ei ole valoja. Olohuoneen toinen puoli on vähän pimennossa vielä ja takkahuoneen/eteisen valaistusta lisään myös jossain vaiheessa. Tuossa takassakin on valo mutten muistanut laittaa sitä päälle.

Makuuhuoneen iso pallovalaisin, johto vähän rempallaan..


Keittiön lamppu

Keittiössä on tapahtunut muutakin pientä edistystä, sain hätäisesti pöydän tehtyä ja kiinnitettyä hyllyn seinälle. Asettelin myös hieman tavaroita paikoilleen. Nurkasta puuttuu vielä jääkaappi, ja oven viereiselle seinälle tulee jonkin näköinen kaappi tai taso tai hylly-systeemi. Myöskään lattiaa ei ole pinnoitettu.


Keittiö on sen verran siistimmässä kunnossa kuin aiemmin, että siellä saa muuton kunniaksi mukavan teehetken vietettyä :)

Tekaisin myös olohuoneeseen pienen paneeliverhon. Saa nähdä tuleeko toinenkin...Nyt on päästy taas minihommien makuun, toivottavasti tahti pysyy yllä :)
2 kommenttia:

  1. Upeasti toimii valot ja hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) olen aika tyytyväinen itsekin.

    VastaaPoista